|
Recept från Dan Sukker ca 12 normalstora Ingredienser 100 g margarin Smaksättning Garnering Smält margarinet och tillsätt mjölken. Låt allt bli varmt, men kok inte. Vispa upp ägg och socker lätt. Blanda vetemjölet med bakpulver, potatismjöl och vaniljsocker och tillsätt växelvis med mjölkblandningen i äggsmeten. Låt gärna smeten vila i kylskåp över natten, då får du extra toppiga fina muffins. Häll upp i pappersformar på långpanna eller i muffinsplåt. Grädda muffinsen mitt i ugnen i 225° i ca 12 minuter. | ||||||||||||
TipsGör en överraskningsmuffins. Lägg en liten pralin/godisbit på varje muffins efter halva gräddningstiden. Garnera med en likadan pralin/godisbit när muffinsen är gräddade. Inlägg från 11 december 2009, från gamla/första bloggen | ||||||||||||
torsdag 28 januari 2010
Basrecept muffins
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar